0

0.00 kr

#

bildelerekspert.co.no tilbyr følgende betalingsmetoder.

Forskuddsbetaling:

Forskuddsbetaling skjer via bankoverføring med de angitte bankopplysningene. Oppgi følgende som referanse: bestillingsnummer. For overføring til kontoen vår får du tilsendt et avtalenummer på e-post som også vises direkte etter bestilling. Forskuddsbetaling til den oppgitte bankkontoen har en behandlingstid på ca. 3 virkedager. Først deretter følger leveringen.

PayPal:

Velg betalingsmåten PayPal hvis du har en PayPal-konto. Med et klikk blir du videresendt til PayPal slik at du kan utføre betalingen der. Det påløper ingen transaksjonskostnader ved bruk av denne betalingsmåten.

Kredittkort:

Hvis du velger denne betalingsmåten klikker du bare på knappen «Kjøp» etter valgt artikkel. Du blir deretter automatisk videresendt av programmet til en sikker nettside. Først her velger du kjøp med kredittkort og oppgir kortinformasjonen din. Kontroller informasjonen du har lagt inn og bekreft deretter betalingen. Kredittkortkontoen debiteres når bestillingen er avsluttet.

Faktura

I samarbeid med Klarna ønsker vi å tilby fakturakjøp som en betalingsmetode, innenfor Norge. Når du betaler gjennom Klarna behøver du aldri å oppgi bankkontoinformasjonen din, og du betaler når varene er mottatt. Det er ikke mulig å få varene levert til en annen adresse enn fakturaadressen. Vi ber om forståelse for dette. Ved fakturakjøp med klarna vil du alltid få varene først, og du får alltid en betalingsfrist på 14 dager. Klarna gjennomgår og vurderer opplysningene forbrukeren har gitt, og dersom det er berettiget skal den utveksles med andre selskaper og kredittopplysningsbyråer (kredittsjekk). Hvis kredittsjekken av forbrukeren ikke blir godkjent, kan Klarna AS nekte kunden å bruke Klarna som en betalingsmetode og heller henvise til andre metoder. Din personlige informasjon blir behandlet i samsvar med Data Protection Act, og vil ikke bli utlevert til tredjeparter eller brukt til markedsføringsformål.

Topp 9 utvalgte